onsdag, december 01, 2010

Tillbaka i Tucson

Vi åkte från San Francisco för att nå Las Vegas under kvällen. Vi ställde klockan på 7 för att det skulle ta oss 10 h att köra till Vegas, vi kom iväg vid 9:30. Sen tog det oss 1, 5 h att ta oss ur San Francisco.. Nu får säkert många av er för er att vi inte kan läsa kartor eller dylikt men faktiskt så är skyltningen i det här landet under all kritik. Vi har förundrats av detta under hela resan, för det finns ingen framförhållning, plötsligt ser man att man skulle ha svängt vänster...

Efter viss frustration hittade vi rätt bro mot Oakland och påbörjade körningen på allvar. Vi var i Vegas vid 20 tiden.

Vi hade bokat hotell på Caesars Palace och för er som har varit där så vet ni att man har allt man behöver under ett tak. Till skillnad från förra gången jag var här så var det ruskigt kallt och väldigt folktomt, men det är kanske inte så konstigt en tisdag i december.

Vi hann med frusna drinkar, middag, fönstershopping och en del spelande. Sanna kunde ju nämligen inte hålla sig, men vi höll oss till apparater och försökte inte oss på några kortspel.

En lång natt gjorde att vi inte fick så mycket sömn som vi hade behövt, men vi checkade ut i förmiddags och åt frukost på ett av hotellen på "the Strip" och sen begav vi oss mot Tucson.

När vi kom in genom dörren hade min hyresvärd ställt in välkommen hem blommor på bordet och lagt in mat i kylen. :)

Vi har haft en fantastisk resa och det har varit så kul att få möjlighet att åka runt på det här sättet och se så många olika städer. Är så glad att Sanna bestämde sig för att komma över och att vi fick göra det här ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar